Geçen sezonun tartışmasız en çok gördüğümüz parçasıydı jeanler. Fakat bu sezonda jeanleri daha güçlü görmeye alışmalıyız. Çünkü karşımıza sadece pantolonlarda değil gömlek, ceket, etek, elbise ve tulum formatlarıyla da çıkıyor.
Eteğin üstüne giyeceğiniz bir jean ceket ile daha günlük ancak şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Miranda Kerr’in günlük stilinde sıklıkla kullandığı jean ceketler, kıyafetlerinizin kurtarıcısı olabilir.
Jean miktarını bir doz daha arttırıp jean pantolonunuzla, jean gömleğinizi aynı anda kullanabilirsiniz. Hatta bir doz daha arttırmak isterseniz jean ceketinizi de bu kombine dahil edin;)
Şık bir bluzun altına giyeceğiniz yırtık boyfriend jeaniniz ile umursamaz ancak ”trendy” bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu stili şık etekleriniz ile denemekten de çekinmeyin.
Bu yaz sezonunda daha da sıklıkla göreceğimiz jean elbiseler ve tulumlar podyumlardan gardroplarımıza taşınıyor. Yazın kurtarıcısı diyebileceğim bu parçaları şimdiden alıp depolamalıyız:)
Kombinlerinizde jean kullanmaktan çekinmeyin ve bu sezon bir jean-kolik olmaya hazırlanın!
Yazınızı zevkle okudum, ve paylaştığınız kombinleri çok beğendim. Teşekkürler Merve hanım :)
Beğenmenize çok memnun oldum Ecem hanım, çok teşekkür ederim :)