I think in black…
Albert Einstein’a neden sürekli siyah giyindiğinin sorulması üzerine, “Yarın ne giyeceğimi düşünmemek için” demesi aslında siyahın gücünü bize tek cümleyle açıklıyor. Simsiyah kombinler biz kadınların hem vamp hem de bir o kadar “cool” görünmemizi sağlar.
Siyahın yanına neyin gideceği hakkında aslında hepimizin bir fikri vardır. Bazı siyahlar “simple” sever. Basic beyaz tişörtlerle, taba deri sandalet ve çantalarla kombinleyeceğiniz iddialı bir siyah parça ile dünyanın istediğiniz yerinde rahatça boy gösterebilirsiniz. :)
Bir de siyah aksesuarlar var tabii… Eldiven, çanta, ayakkabı ve hatta iç giyimde bile siyah aslında tüm hanımların ilk tercihidir. Kullandığımız şık siyah parçalar bazen bütün kıyafetimizi oyun dışı bırakır ve yıldız gibi tek başına parlar. Mesela;
Son birkaç cümle daha yazmak isterim. Siyahın bir sihirbaz olduğunu, biz kadınların zayıf noktamız olan kilo derdini çok zarif bir hareketle ortadan kaldırdığını yüzyıllardır biliyoruz. Aksini düşünen mi var? Varsın düşünsün… Siyah=Zerafet